Om Oss

Värmespecialisten AB i kungsbacka är experter på villavärme och energibesparing i större fastigheter som industrilokaler, kontor, lagerlokaler, verkstäder, lägenhetskomplex, skolor och dagis mm.

Tänk på att ert värmesystem är hjärtat i ert hus/fastighet. Därför är det viktigt att inte bara tänka på priset utan att välja en installatör med omsorg som har kompetensen, erfarenheten och som är noggrann.

Vi gör ett kostnadsfritt hembesök hos er där vi går igenom era önskemål om energibesparing, och ser vilka installationsmöjligheter som finns. Tillsammans med er så utarbetar vi en gedigen helhetslösning som passar just er villa eller fastighet när det gäller uppvärmning och varmvatten. Därefter återkommer vi med en väl utarbetad offert, där vi hoppas att ni väljer just oss som er installatör.

Med oss som installatör kan kunden alltid känna sig trygg. Vi ombesörjer hela installationen från demontering och bortforsling av befintlig panna till elinstallation, rördragningar, installation och ventilationsarbete. Därefter driftsätter vi anläggningen och justerar in allting. Slutligen får ni en genomgång av hur anläggningen fungerar och vad man bör tänka på.

Vi ger alltid 2 års installationsgaranti.